Als je aan je bruiloft denkt, denk je misschien niet meteen aan een photobooth. Toch is het een leuke en originele manier om herinneringen te maken die je voor altijd kunt bewaren. Fotofox biedt de perfecte oplossing om dat te doen!

Fotofox heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het verhuren van photobooths voor bruiloften. Ze bieden hoogwaardige fotobooths die uw gasten meer plezier en onvergetelijke herinneringen geven. De fotobooths zijn volledig uitgerust met professionele apparatuur, waaronder DSLR-camera’s, professionele studioflitsers en veel meer. Daarnaast zijn er verschillende opties beschikbaar, waaronder een touchscreen-interface, unieke achtergrondontwerpen en thematisch gekleurde accessoires.

Bovendien biedt Fotofox hoge kwaliteit service in heel België. Ze hebben deskundig personeel dat de setup en afbraak zal verzorgen op de locatie van uw bruiloft. Daarnaast zullen ze er alles aan doen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt tijdens uw grote dag. Of het nu gaat om technische problemen of vragen over hoe de photobooth werkt; ze staan altijd klaar om te helpen!

Kortom, Fotofox is de perfecte keuze als u op zoek bent naar een professionele photobooth service voor uw bruiloft in Vlaanderen. Laat uw gasten hun originele herinneringen bewaren door middel van hun unieke services!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een photobooth op je trouwfeest?

Geniet van je feest. Wij doen de rest!

Gaan jullie trouwen en willen jullie iets unieks op je feest of receptie? Kies voor een Photobooth van Fotofox en laat je gasten de leukste herinneringen vastleggen zonder problemen.

 

Onze unieke Photobooth is er 1 die in het oog springt. Met een mooie afwerking en eenvoudig in gebruik is onze Photobooth niet alleen zeer sterk maar ook super mooi en perfect te plaatsen op elk trouwfeest.
Een Photobooth op je huwelijk is de perfecte animatie tijdens jouw feest. De doe-het-zelf Photobooth wordt gratis door ons geleverd en geplaatst zodat hij meteen klaar is voor gebruik.

EEN PHOTOBOOTH OP JE HUWELIJK HUREN?

DIT IS WAT JE KRIJGT:

PERFECTE FOTO'S

Door onze Canon digitale camera krijg je steeds perfect genomen foto’s.

AANRAAKSCHERM

Ontdek het plezier van foto’s en videos te nemen door gebruik te maken van ons hoog resolutie LCD Touch scherm.

INSTANT PRINTING

De genome foto’s worden meteen gedrukt zodat je een leuk aandenken hebt van het feest.

SOCIAL

Deel je foto’s en videos meteen op sociale media en laat iedereen mee genieten van jouw leukste momenten.

DIGITAAL BEWAARD

Elke foto en video wordt automatisch en veilig digitaal bewaard.

EIGEN ONTWERP

Creëer een unieke ervaring en kies voor een eigen origineel ontwerp van je booth & foto.

GRATIS LEVERING & Plaatsing

Vergeet kopzorgen. In onze prijs zit steeds een gratis levering, plaatsing en afhaling van de photobooth en toebehoren.

SUCCES VERZEKERD!

Je gasten zullen het fantastisch vinden om een leuk aandenken te hebben van je feest.

Interesse in een photobooth voor op je huwelijk?

Neem vrijblijvend contact met ons op!