Geef eens een Photobooth cadeau

aug 07, 2016
admin

Het probleem is super herkenbaar: een vriend, vriendin of familielid gaat trouwen en je krijgt je uitnodiging in de bus. Super! Alleen komt al snel de vraag: “Wat geven we als cadeau?”

Indien de uitnodiging een subtiele hint geeft naar een envelopje is de keuze snel gemaakt. Maar in veel gevallen wil je zelf ook wel een origineel cadeau geven. De oplossing? Geef eens een photobooth cadeau! Een unieke manier om je vriendschap of liefde te tonen aan de persoon die je nauw aan het hart ligt. Ga voor een photobooth en geef een ervaring cadeau!

5 voordelen om een photobooth cadeau te geven

 1. Origineel cadeau
  Geen bloemen, keuken apparatuur of andere zaken maar een originieel cadeau dat nog lang zal nazinderen!
 2. Een leuke activiteit tijdens het feest
  Bij Fotofox ervaren we bij veel trouwfeesten dezelfde situatie: we hebben de photobooth net geinstalleerd en de nonkel of tante komt al aanwandelen om een foto te nemen. Soms wordt de booth al tijdens de installatie gebruikt omdat het zo’n hoog aaibaarheidsfactor met zich meebrengt. Een photobooth cadeau geven is daarom ook een ideale activiteit om je feest een leuk extra te geven.
 3. Je neemt de zorgen weg van de installatie en organisatie
  Een trouwfeest organiseren neemt veel werk met zich mee. Dat werk valt meestal op de schouders van het trouwkoppel zelf. Bij het geven van een photobooth kan jij een stukje van de gehele organisatie op jou nemen wat zeker zal worden geapprecieerd.
 4. Unieke ervaring
  Naast een leuke activiteit, een origineel cadeau en het wegnemen van een stukje organisatie geef je ook een unieke ervaring cadeau. Foto’s worden meteen afgedrukt tijdens het feest zodat alle gasten een leuk aandenken mee naar huis kunnen nemen. Door het strookje te personaliseren geef je dit nog meer karakter en na het feest worden alle foto’s ook nog eens digitaal, zonder watermerk en in hoge resolutie opgestuurd zodat je de mooiste momenten kan inkaderen of hergebruiken voor zoveel je zelf wilt!
 5. Je geeft een cadeau wat je stiekem zelf wilt krijgen.
  Stiekem willen we allemaal zo’n cadeau ontvangen. Dus geef een photobooth van Fotofox cadeau en hopelijk krijg jij er ooit ook zo 1 op je feest 😉

Photobooth op je feest - Fotofox.be

Waarom een photobooth van Fotofox?

Le je belangrijkste momenten vast met een photobooth van Fotofox, snel, eenvoudig en zonder problemen. Geniet van een unieke ervaring en creëer leuke herinneringen van je speciale dag.

Volg ons op Facebook