Een gepersonaliseerde photobooth voor GDATA

okt 15, 2016
admin
Een gepersonaliseerde photobooth voor GDATA

De gepersonaliseerde photobooth van Fotofox op de stand van GDATA

Over GDATA

logo-claim-2015-en-4c-1

GDATA is een pionier in internet en IT-beveiligingsoplossingen. Met meer dan 30 jaar ervaring ontwikkelde zij ‘s werelds eerste antivirussoftware en nog steeds innoveren ze op het gebied van IT-security. Naast beveiliging werden ze in 2014 ook bekroond door het IPACSO EU Research Institute en uitgeroepen tot het “meest innovatieve bedrijf voor cyberbeveiliging”.

 

Een gepersonaliseerde photobooth van Fotofoxgepersonaliseerde photobooth van Fotofox

Voor GDATA gingen we iets verder dan de gekende bedrijfsfeesten. Omdat onze photobooth voor 3 dagen gebruikt werd tijdens de EducDir beurs in Charleroi, personaliseerde wij hem in de huisstijl van GDATA zelf!

We lieten op maat gemaakte stickers drukken en staken onze gekende photobooth in een heel nieuw, GDATA-jasje.

Het resultaat? De photobooth past perfect in de layout van hun beursstand en de klant kan genieten van de geweldige fotofox-ervaring.

 

De gepersonaliseerde photobooth van Fotofox op de stand van GDATA

De gepersonaliseerde photobooth van Fotofox op de stand van GDATA

Nieuwe klanten met een photobooth.

Het doel van een photobooth op hun beursstand is het verzamelen van contactgegevens. Dit doen ze door een wedstrijd te koppelen aan een foto-sessie waar bezoekers prijzen mee kunnen winnen.

GDATA maakte gebruik van onze survey functie, die hen toelaat om eerst enkele vragen te stellen voordat bezoekers op de foto kunnen gaan. Dit geeft GDATA een mooie lijst aan mogelijke nieuwe klanten die ze kennis kunnen laten maken met hun producten.

Na het event worden alle verzamelde contactgegevens en foto’s digitaal doorgestuurd in het gewenste formaat. Voor de contactgegevens kunnen ze kiezen uit een CSV of PDF formaat. De foto’s worden zoals altijd in hoge resolutie toegestuurd.

 

Waarom een photobooth van Fotofox?

Photobooth op je feest - Fotofox.beLeg je belangrijkste momenten vast met een photobooth van Fotofox, snel, eenvoudig en zonder problemen. Geniet van een unieke ervaring en creëer leuke herinneringen.

 

Ook een photobooth van Fotofox op je feest?
Contacteer ons